Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Offentliga jobb som rekryteringsverktyg för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Aditro Recruit i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

 

Skolsköterska, Stallarholmens skola


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, SFI/Vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter. Elevhälsans medicinska insats omfattar skolläkare och sju skolsköterskor och ingår i en central enhet, Centrum för språk och stöd. Centrum för språk och stöd består, förutom elevhälsans medicinska insats, av den centrala barn- och elevhälsan samt Språkcentrum. Verksamheten leds av en verksamhetschef. Centrala barn- och elevhälsan i Strängnäs kommun omfattar elevhälsans medicinska insats med skolläkare och sju skolsköterskor samt kommunens två skolpsykologer. Centrala barn- och elevhälsan leds av en verksamhetschef. Stallarholmens skola är en F-9 skola med drygt 400 elever.

Arbetsbeskrivning
Som skolsköterska arbetar du främst förebyggande och hälsofrämjande tillsammans med övriga medarbetare i Stallarholmens skolas elevhälsateam. Elevhälsateamet leds av skolans rektor.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är hälsokontroller, hälsosamtal, vaccinationer och öppen mottagning. Du deltar också i centrala barn- och elevhälsans övergripande utvecklingsarbete.
Arbetet ställer höga krav på självständighet och ansvarstagande.


Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård eller hälso- och sjukvård för barn och ungdom.

Tidigare erfarenhet av arbete inom elevhälsans medicinska insats och arbete i en mångkulturell miljö är meriterande.

Personliga egenskaper
Du har stort intresse av att arbeta med barn och unga. Du är trygg och självständig i din yrkesroll, har god samarbetsförmåga och är flexibel. Som person är du engagerad, en god kommunikatör och du har en förmåga att bygga förtroendefulla relationer till såväl barn som vuxna. Du är intresserad av kvalitets- och verksamhetsutveckling. Du är noggrann och kan organisera och planera arbetet. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft, hög servicenivå och social kompetens. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Längd: Tillsvidare
Beskrivning Längd: Tillsvidare
Tidsbegränsad till: -


Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2017-05-08
Ange referensnummer: 201/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Michael Martinsson
Verksamhetshef Centrum för språk och stöd
Telefon: 0152 29752
Mobil: -
E-post: -

Namn: Bo-Lennart Johannesson
Rektor Stallarholmens skola
Telefon: 0152-215 01
Mobil: -
E-post: -

Namn: Cecilia Schillberg
Samordnande sjuksköterska
Telefon: 0152-294 32
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Fackliga företrädare nås via kommunens växel
-
Telefon: 0152-291 00
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Strängnäs kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >