Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Offentliga jobb som rekryteringsverktyg för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Aditro Recruit i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

 

Förskollärare, Skogsbackens förskola


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, SFI/Vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter. Skogsbackens förskola ligger vid naturasköna Långbergsskolan med tåg/busstation nära intill.

Arbetsbeskrivning
Arbeta med att på ett systematiskt sätt planera, genomföra, utvärdera och utveckla verksamheten med hjälp av våra reflektionsverktyg. Detta sker bl.a genom en kontinuerlig gemensam reflektion i arbetslaget som dokumenteras och följs upp. Utifrån ett helhetsperspektiv på lärande ska du skapa möjligheter för barn att utvecklas och utforska i ett meningsfullt sammanhang,
Vi arbetar nu med naturvetenskap och teknik , Grön Flagg och entreprenöriellt lärande. lära och utvecklas. Den miljö och de möjligheter vi vill erbjuda barnen kräver en tydlig struktur och organisation, vilket också ger förutsättningar för att kunna vara en närvarande och medforskande förskollärare.
Vi har också en utmaning i att fortsätta arbetet med att skapa förutsättningar för ett tryggt gemensamt samarbete över hela förskolan. Är du redo för nya utmaningar och vill vara med att skapa framtidens förskola, då är du välkommen att söka till oss.

Vi erbjuder dig:

- planeringstid
- 2 planeringsdagar/år
- 2 kompetensutvecklingsdagar/år
- kostnadsfria pedagogiska måltider
- subventionerad friskvård
- möjlighet att utvecklas.


Kvalifikationer
Vi söker dig som

- är legitimerad förskolelärare
- har kunskap/erfarenhet om den pedagogiska dokumentationens betydelse
- är en flexibel och positiv person
- är engagemang och ser glädje i arbetet med barnen
- har tålamod, kunskap och närvaro med barnen
- kan vara trygg med att reflektera över det egna förhållningssättet.

Det är meriterande att ha datorkunskap i Windows Office men även är van vid att använda sig av dator och iPad i pedagogiska sammanhang.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi vill att du delar kommunens värdegrund: utveckling, respekt, tydlighet och öppenhet.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tidsbegränsad till: -
Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2017-04-25
Ange referensnummer: 148/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Annica Linde
Förskolechef
Telefon: -
Mobil: 0722 370 041
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Fackliga företrädare nås via kommunens växel
-
Telefon: 0152-291 00
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Skapa egna genvägar?

Här kan du spara egna genvägar till intressanta sidor på strangnas.se. De ligger kvar här och syns bara när du besöker oss från den dator du använder nu. Du kan enkelt ta bort genvägar genom att klicka på krysset bakom genvägarna du sparat.

För att detta ska fungera läggs en så kallad cookie på din dator.

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >