Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Offentliga jobb som rekryteringsverktyg för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Aditro Recruit i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

 

Musikpedagog - oboe/fagott


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad.

Arbetsbeskrivning
Som musikpedagog i kommer du att rekrytera och undervisa elever i oboe och fagott. Dessutom deltar du i orkester- och ensembleverksamhet.

Vår verksamhetsstrategi Brobygget skapar förutsättningar för att använda alla medarbetares kunskaper i utvecklingen av våra verksamheter. För medarbetare i Strängnäs kommun ingår ett aktivt deltagande i det kommunövergripande förbättringsarbetet.


Kvalifikationer
Kravprofil
Det är meriterande om du har en pedagogisk utbildning från musikhögskola eller annan liknande utbildning.

Vi ser gärna att du har undervisningserfarenhet.

B-körkort är ett krav.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tidsbegränsad till: -
Tillträde enligt överenskommelse dock senast 2017-08-14. Sysselsättning: 20%

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2017-04-27
Ange referensnummer: 196/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Agneta Klingberg
Enhetschef
Telefon: 0152 293 70
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Magnus Ädel
Lärarförbundet
Telefon: 0702 256 795
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >