Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Offentliga jobb som rekryteringsverktyg för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Aditro Recruit i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

 

Lärare i SO, åk 7-9 till Åkerskolan


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, SFI/Vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter. Åkerskolan är en F-9 skola med ca 480 elever. Skolan ligger i en vacker miljö mitt i samhället Åkers Styckebruk, med närhet till natur och idrottsanläggningar. På skolan arbetar en engagerad och kompetent personalgrupp och vår målsättning är att ge alla elever den hjälp och det stöd de behöver för att utvecklas optimalt utifrån sina förutsättningar.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en tekniklärare för åk 4-9.
Dina arbetsuppgifter består av att planera, genomföra och följa upp undervisningen tillsammans med dina lärarkollegor i arbetslaget.
Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans skapar en verksamhet, där trygghet och studiero är grundläggande. Du arbetar aktivt med att stödja, och motivera eleverna i deras utveckling, både kunskapsmässigt och socialt.
Eventuellt kan tjänsten kombineras med en visstidsanställning avseende vikariat för vakant tjänst i annat ämne.

Skolans fokusområden är förutom trygghet och studiero, bemötande, goda relationer, anpassningar samt betyg och bedömning.


Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid din grundläggande inställning till elevers olika förutsättningar att lära, där du ser positivt på att anpassa undervisningen till olika individers behov och förutsättningar.
Du är duktig på att bygga relationer och värnar om ett bra bemötande gentemot elever, kollegor och vårdnadshavare.
Som person är du positiv och lösningsfokuserad. Du vill, i nära samarbete med andra lärare i arbetslaget, arbeta för att våra elever ska uppleva att lärandet är angeläget, utmanande och inspirerande.
Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Längd: 6 månader eller längre
Beskrivning Längd: 6 månader eller längre
Tidsbegränsad till: 2018-06-20
Sysselsättningsgrad 32% Urval och intervjuer kan ske under ansökningstidens gång. Välkommen med din ansökan redan nu!

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2017-04-25
Ange referensnummer: 156/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Anders Pettersson
Tf rektor
Telefon: 0152 29801
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Jan Wall
Lärarförbundet
Telefon: 0152 298 18
Mobil: -
E-post: -

Namn: Åsa Ågren
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0706 711 097
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Strängnäs kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >