Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Offentliga jobb som rekryteringsverktyg för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Aditro Recruit i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

 

Förskollärare i förskoleklass - vikariat


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, SFI/Vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter. Finningeskolan är en F-3 skola som består av ungefär 310 elever och 40 personal. Trots att vi inte längre kan kalla skolan liten så strävar vi som arbetar här för att behålla det ”lilla formatet”. Verksamheten rymmer fyra spår F-3 – Villekulla, Junibacken, Lönneberga och Törnrosdalen. Varje spår har sedan sitt eget åldersblandade fritidshem. På så sätt lär barnen känna även äldre barn och barn från andra årskurser vilket gynnar känslan av trygghet.

Arbetsbeskrivning
Som förskollärare i förskoleklass på Finningeskolan ansvarar du tillsammans med en kollega för det pedagogiska arbetet i en förskoleklass. Du ingår i ett arbetslag tillsammans med övriga förskollärare, lärare i årskurs 1 samt speciallärare.
20% av din tjänst är på fritids.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har förskollärarutbildning.
Du har erfarenhet och/eller kunskap av Bornholmmodellen.
Det är meriterande om du har tidigare dokumenterad erfarenhet av arbete i förskoleklass.
Goda IT kunskaper är ett krav.

Vi söker dig som är en lagspelare och som i nära samarbete med andra pedagoger i arbetslaget arbetar för att våra elever ska uppfatta lärandet i förskoleklass och på fritids som angeläget, inspirerande, lustfyllt och utmanande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urvalet sker löpande, ansök redan idag.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Längd: 6 månader eller längre
Beskrivning Längd: 6 månader eller längre
Tidsbegränsad till: 2018-08-06


Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2017-04-24
Ange referensnummer: 175/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Carina Tinker
Rektor Finningeskolan
Telefon: 0152 294 31
Mobil: -
E-post: -

Namn: Anna Lindgren
Bitr. rektor
Telefon: 0152-294 24
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Christina Thurhammar
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0152 294 30
Mobil: -
E-post: -

Namn: Cecilia Brigell
Lärarförbundet
Telefon: 0152 29436
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Skapa egna genvägar?

Här kan du spara egna genvägar till intressanta sidor på strangnas.se. De ligger kvar här och syns bara när du besöker oss från den dator du använder nu. Du kan enkelt ta bort genvägar genom att klicka på krysset bakom genvägarna du sparat.

För att detta ska fungera läggs en så kallad cookie på din dator.

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >