Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Offentliga jobb som rekryteringsverktyg för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Aditro Recruit i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

 

Studie- och yrkesvägledare, Thomasgymnasiet


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, SFI/Vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter. Thomasgymnasiet är en skola som kombinerar tradition med framtidsinriktning och skolutveckling. Vi har ca 500 elever på tre studieförberedande- och fyra yrkesprogram samt på introduktionsprogram. Skolan är belägen på Campus Eldsund i Strängnäs, i moderna, fräscha och välutrustade lokaler. Vårt mål är höga kunskapsresultat.

Arbetsbeskrivning
Ditt uppdrag är att studievägleda eleverna på skolan.
Du omvärldsbevakar studie- och arbetsmarknaden.
Du upparbetar aktivt ett eget nätverk och har/skapar, kontakter med grundskolor, branscher och högskolor.


Kvalifikationer
Du har examen från Studie- och yrkesvägledarutbildning.
Du är väl förtrogenhet med Gy11 och vidareutbildningar. Du bör ha bred kompetens och vara van användare av IT, då alla elever och lärare har datorer. Vi använder lärplattformen Fronter som pedagogiskt verktyg.

God förmåga till samarbete och kreativitet är egenskaper som vi efterfrågar och begär.
Vi förväntar oss även att du är serviceinriktad, kommunikativ, initiativrik och engagerad.

Urval sker löpande, sök därför gärna idag.
Välkommen med din ansökan!


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Längd: Tillsvidare
Beskrivning Längd: Tillsvidare
Tidsbegränsad till: -
Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2017-04-30
Ange referensnummer: 112/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Anna Zachrisson
Rektor
Telefon: 0152 294 54
Mobil: 0725 009 951
E-post: -

Namn: Katrin Eriksson
Bitr. rektor
Telefon: 0152 298 57
Mobil: 0708 429 190
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Johan Dunér
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 070-491 74 98
Mobil: -
E-post: -

Namn: Robert Christensen
Lärarförbundet
Telefon: 0732 686068
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Kommunen tillämpar rökfri arbetstid. Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Skapa egna genvägar?

Här kan du spara egna genvägar till intressanta sidor på strangnas.se. De ligger kvar här och syns bara när du besöker oss från den dator du använder nu. Du kan enkelt ta bort genvägar genom att klicka på krysset bakom genvägarna du sparat.

För att detta ska fungera läggs en så kallad cookie på din dator.

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >