Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Offentliga jobb som rekryteringsverktyg för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Aditro Recruit i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

 

Lärare åk 1-3 alt. Förskollärare, vik. till Vasaskolan


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, SFI/Vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter. Vasaskolan är en nyrenoverad F-3 skola som ligger i centrala Strängnäs. På skolan finns även förberedelseklass för nyanlända. Vi har just nu ca 270 elever. På skolan finns fyra fritidsavdelningar. På två av dem går elever från åk F-1 och på två elever från åk 2-3.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en lärare F-3 eller förskollärare 100% till förskoleklass och morgonfritids från den 20170814 till Vasaskolan.


Kvalifikationer
Du är utbildad och legitimerad lärare mot de tidigare åren F-3, alternativt förskollärare.

Vi söker dig som är trygg i samarbetet med vuxna, både arbetskamrater och föräldrar.
Du ser alltid möjligheterna i stället för hindren då det är en förutsättning för att utveckla eleverna och verksamheten. Vi arbetar för att skapa goda lärandesituationer för alla elever och verkar för att göra detta till en angelägenhet för hela skolan.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Längd: 6 månader eller längre
Beskrivning Längd: 6 månader eller längre
Tidsbegränsad till: 2018-06-20
Vikariat, sysselsättningsgrad 100%.

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2017-05-02
Ange referensnummer: 161/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Susanne Eriksson
Rektor
Telefon: 0152 293 81
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Malin Annergård
Lärarnas riksförbund
Telefon: 0152 293 80
Mobil: -
E-post: -

Namn: Charlotta Bergquist
Lärarförbundet
Telefon: -
Mobil: 0735 505 471
E-post: -


Övrig info: Kommunen tillämpar rökfri arbetstid. Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >