Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Offentliga jobb som rekryteringsverktyg för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Aditro Recruit i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

 

Lärare till särskild undervisningsgrupp, ev förstelärare


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, SFI/Vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter. I grundskolan finns en kommungemensam särskild undervisningsgrupp för elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar samt elever med psykosocial problematik. Elevgrupperna är små och vuxentätheten är hög. Eleverna kan vistas i undervisningsgruppen mellan åk 2-åk 7, under kortare eller längre perioder men tillhör under hela tiden sin hemskola och målet är att kunna återvända till vanlig undervisningsgrupp om möjligt. Särskilda undervisningsgruppen har sin lokaler på Bryggan vid Karinslundsskolan, på Tosterö.

Arbetsbeskrivning
Som lärare i särskild undervisningsgrupp ansvarar du för hela skoldagen och undervisningen för barn i behov av särskilt stöd tillsammans med andra pedagoger och assistenter i arbetslaget. Du samarbetar också med vårdnadshavare, elevhälsogrupp och elevernas basskolor med handledning om eleverna.
Beroende på dina kvalifikationer kan tjänsten även innehålla en del som förstelärare.Kvalifikationer
Du är legitimerad grundskolelärare med bred behörighet.

Meriterande är om du har behörighet inom följande ämnen samt utbildning inom;
- engelska
- pr/estetiska ämnen
- specialpedagogik
- beteendevetenskap
- samtalsmetodik

Har du erfarenhet av att leda arbetslag är även det meriterande.

För tjänsten är det mycket önskvärt att du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd. Det kan vara barn med ADD/ADHD, lättare funktionsnedsättning inom autismspektrum eller med psykosocial problematik.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har en förmåga att sätta elevernas behov i centrum och är trygg i samarbetet med arbetskamrater och vårdnadshavare.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Längd: Tillsvidare
Beskrivning Längd: Tillsvidare
Tidsbegränsad till: -
Urval sker löpande, Välkommen med din ansökan!

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2017-05-07
Ange referensnummer: 211/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Magnus Erikson
Rektor
Telefon: 0152 331 283
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Johan Dunér
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0152 29696
Mobil: -
E-post: -

Namn: Charlotta Bergquist
Lärarförbundet
Telefon: -
Mobil: 073 550 54 71
E-post: -


Övrig info: Kommunen tillämpar rökfri arbetstid. Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Skapa egna genvägar?

Här kan du spara egna genvägar till intressanta sidor på strangnas.se. De ligger kvar här och syns bara när du besöker oss från den dator du använder nu. Du kan enkelt ta bort genvägar genom att klicka på krysset bakom genvägarna du sparat.

För att detta ska fungera läggs en så kallad cookie på din dator.

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >