Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Offentliga jobb som rekryteringsverktyg för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Aditro Recruit i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

 

Lärare inom vård och omsorg


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter. Vuxenutbildningen i Strängnäs består av skolformerna kommunal vuxenutbildning (komvux) på grundläggande nivå, gymnasial nivå och svenska för invandrare (sfi) samt särskild utbildning för vuxna (särvux). Vuxenutbildningens elever utgör en mycket heterogen grupp med olika bakgrund, förutsättningar och erfarenheter. Vi har många spännande saker på gång inom verksamheten samtidigt som statsmakterna satsar medel för att utveckla hela vuxenutbildningsverksamheten. Inom ramen för komvux bedriver vi yrkesutbildning och kurser inom vård- och omsorg på gymnasial nivå. Vuxenutbildningens elever utgör en mycket heterogen grupp med olika bakgrund, förutsättningar och erfarenheter. Utbildning och kompetensförsörjning inom vård- och omsorg är en central del för samhällets och kommunens framtid och vi värnar om vår yrkesutbildning. Vi söker dig som vill bidra till att höja utbildningsnivån hos invånarna i Strängnäs kommun och tillsammans med engagerade medarbetare vill utveckla verksamheten!

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en lärare i vård- och omsorg! Undervisningen består av både gruppundervisning, handledning, validering och distansundervisning. Som en del i vård- och omsorgscollege är en nära samverkan med andra verksamheter central, t ex gällande APL. Som lärare förväntas du också ta en aktiv del i verksamhetens utvecklingsarbete.

Tjänsten är en semestertjänst.


Kvalifikationer
Krav
Lärarlegitimation med behörighet inom vård- och omsorg.

• Kompetens inom vård- och omsorgsområdet med inriktning mot funktionshinder/specialpedagogik och/eller psykiatri.

Du behöver vara en van användare av IT då vi använder lärplattformen Fronter som pedagogiskt verktyg.

Meriterande
-behörighet i ytterligare ämnen
Erfarenhet av
-vuxenundervisning inom kommunal vuxenutbildning (komvux)
-validering
- distanspedagogik/
distansundervisning
-arbete med elever i behov av särskilt stöd
-arbete i en mångkulturell miljö
-praktisk arbetslivserfarenhet inom vård- och omsorg

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper då vi söker dig som har förmåga att arbeta flexibelt och individanpassat utifrån varje elevs behov och ser fram emot att samarbeta och utveckla verksamheten tillsammans med engagerade medarbetare.

Du som sökande bör ha en bred kompetens från vård- och omsorgsområdet.

Saknas fullständig ämnesbehörighet kan en tidbegränsad anställning vara aktuell.
Även deltid kan vara av intresse.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att elevunderlag finns.

Bifoga lärarlegitimation (om sådan finns) med din ansökan.
Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Längd: Tillsvidare
Beskrivning Längd: Tillsvidare
Tidsbegränsad till: -
Tillträde snarast enligt ök. dock senast 20170814.

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2017-05-07
Ange referensnummer: 180/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Bengt Melin
Rektor
Telefon: 0152-29423
Mobil: -
E-post: -

Namn: Rose-Marie Heiskanen
Biträdande rektor
Telefon: 0152 297 99
Mobil: -
E-post: -

Namn: Liselotte Flemmingsdotter
HR-specialist
Telefon: 0152 291 62
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Marita Lilja
Lärarnas riksförbund
Telefon: 0728 438 866
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Kommunen tillämpar rökfri arbetstid. Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Skapa egna genvägar?

Här kan du spara egna genvägar till intressanta sidor på strangnas.se. De ligger kvar här och syns bara när du besöker oss från den dator du använder nu. Du kan enkelt ta bort genvägar genom att klicka på krysset bakom genvägarna du sparat.

För att detta ska fungera läggs en så kallad cookie på din dator.

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >