Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Offentliga jobb som rekryteringsverktyg för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Aditro Recruit i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

 

Förskollärare, Finninge förskolor


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad.

Arbetsbeskrivning
Trädgårdsmästarens förskola ligger centralt i Strängnäs. Förskolan består av fyra avdelningar. Trädgårdsmästaren tillhör from 1 mars Finninge förskoleenhet.

Vi är en enhet som är i ständig utveckling. Vi deltar bland annat i ett ifousprogram med Malmö Högskola samt är övningsförskola i samarbete med Mälardalens högskola.
Vi har har ett medforskande arbetssätt och utmanar det entreprenöriella lärandet hos barnen. Förskolans miljö ska vara mötesplatser för dialog, kreativitet och samspel.
Utöver planering i det egna arbetslaget träffas alla förskollärare i enheten regelbundet för reflektion och kollegialt lärande.

Vi söker nu en legitimerad förskollärare som tillsammans med övrig personal arbetar för att skapa en trygg, rolig och utmanande verksamhet för barnen.
Vi vill att du som förskollärare ska ha en god samarbetsförmåga, en positiv inställning, ansvarskänsla och lyhördhet. Du är nyfiken och villig att pröva nytt.


Vi erbjuder dig:
- planeringstid individuellt/avdelning
-fria pedagogiska måltider
-friskvårdsbidrag
-arbetskläderVälkommen med din ansökan.

Kvalifikationer
Behörig förskollärare med examen

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Längd: Tillsvidare
Beskrivning Längd: Tillsvidare
Tidsbegränsad till: -
Endast behöriga beaktas.

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2017-05-10
Ange referensnummer: 173/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Helena Pettersson
Förskolechef
Telefon: 0152 295 50
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Elin Hagström
Lärarförbundet
Telefon: 0152-295 67
Mobil: -
E-post: -

Namn: Margaretha Lindholm
Lärarförbundet
Telefon: 0152-290 76
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >