Bannerbow

Bannerbow är en ny innovation som ger en spännande rumsupplevelse.

Pappersremsa blev ny innovation för mässor och events

Idén föddes en dag när produktutvecklaren Ulf Meijer ville skapa något nytt för mäss- och eventbranschen. Han drog en pappersremsa över en bordskant så den fick formen av en båge och ställde den på skrivbordet, placerade en liten pappgubbe under och insåg att det här var en riktigt skön form med ett uttryck som stod i spännande kontrast mot kantiga skyltar och bås som man vanligen ser på mässor och event. Bågen såg spännande ut i sig så men konceptet blev ännu starkare när han lyckades konstruera foten så att den blev en väska där alltihop ryms. Bara att ta den över axeln och dra iväg.

Bannerbow finns för närvarande i tre storlekar - XL, ca 375 cm hög. Large, ca 320 cm hög och Medium, ca 250 cm hög. Den senare är anpassad för att inte överskrida den maxhöjd som vissa mässhallar har.

En Bannerbow kan till exempel användas för att rama in en mässmonter, ställas i kryss och bilda ett rum i rummet eller ställas flera i rad som en tunnel.

Grafiken skräddarsys och kan till exempel bestå av logotyper, grafiska mönster, foton eller illustrationer.

En Bannerbow monteras helt utan verktyg eller annan utrustning och en person monterar och reser den lätt på fem minuter.

bannerbow.com

Ulf Meijer