Toppbild

Kvalitetspris till gruppen bakom Strängnäs hundpark

Arbetshandledare för Hundgruppen

 

Delaktighet, en träffpunkt och stolta brukare inom LSS. Att Strängnäs fått sin egen hundpark, öppen dygnet runt, har betytt mycket för dem som skapat parken såväl som dem som besöker den.

Socialkontorets vård- och omsorgsverksamhet delade för tredje gången ut ett årligt pris för förtjänstfullt genomfört förbättringsarbete. Syftet är att lyfta fram goda exempel på utveckling i de egna verksamheterna, visa uppskattning och stimulera till ytterligare utveckling. Prissumman på 4 000 kr får användas till utbildning, konferens, litteratur eller egen anordnad utvecklingsdag eller seminarium.

Årets pristagare är Hundgruppen, Mästaren daglig verksamhet. Arbetshandledare Maria Edling och Sara Frisendahl tog emot priset. 

Juryns motivering

”Medborgarnas behov i centrum – hållbart över tiden – är den mest centrala av Brobyggets principer. 

Årets vinnare är ett fint exempel på hur ett mycket konkret behov hos våra medborgare omsattes i verklighet. Och det tack vare en verksamhet som varken är rädd för att tänka nytt eller kavla upp ärmarna och ta i tillsammans med andra delar av den kommunala organisationen. Tack vare den inställningen kunde man på samma gång skapa stolthet bland både brukare och personal och en ny mötesplats för en ganska ansenlig grupp medborgare. Nämligen hundägarna.

Vinnaren av utmärkelsen årets kvalitetspris 2014 är hundgruppen, Mästaren daglig verksamhet. Stort grattis!”

Läs mer om hundparken

Strängnäs hundpark på Facebook

Välkommen till Strängnäs hundpark!

En hundpark blir till

Det här är Strängnäs hundpark

Uppdaterad 2014-12-11 av Maria Edling

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >