Toppbild

Förskoleappen

Barn som leker med lärplatta

Från och med hösten 2014 inför vi Förskoleappen för samtliga kommunala förskolor i Strängnäs kommun. Förskolornas personal använder appen för att hålla dig som vårdnadshavare uppdaterad om vad de hittar på tillsammans med barnen på dagarna. Man kan likna Förskoleappen vid en blogg där pedagogerna berättar om och visar upp verksamheten.

Här hittar du det mesta om Förskoleappen. Finner du inte det du söker? Kontakta oss så kompletterar vi med ytterligare information:

sarah.wolfnasstrom@strangnas.se

Varför Förskoleappen?

Vi använder Förskoleappen för att du som vårdnadshavare ska få insyn och kunna vara delaktig i förskoleverksamheten. Läs mer om hur vi valde systemet Förskoleappen. 

Varför Förskoleappen

Så funkar det

Här kan du läsa mer om vilka funktioner som finns i Förskoleappen, hur du som vårdnadshavare kan använda appen samt om hur det går till när informationen genom "taggning" kommer till rätt mottagare. 

Så funkar det

Integritet och säkerhet

Förskolepersonalen har god kunskap om offentlighets- och sekretesslagen och personuppgiftslagen. Om du vill veta hur data hanteras specifikt i Förskoleappen, läs mer här. 

Integritet och säkerhet

Kom igång

Du som vårdnadshavare väljer själv om du vill använda Förskoleappen eller inte. Om du vill tacka ja ska du fylla i en samtyckesblankett. Läs mer om hur du skaffar konto och kommer igång med appen.

Kom igång

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >