Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Offentliga jobb som rekryteringsverktyg för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Aditro Recruit i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

 

Trafikingenjör, Teknik och Servicekontoret


Arbetsplatsbeskrivning:
Vill du bli en av oss? Tillsammans utvecklar vi en av landets mest eftertraktade kommuner. Vi skapar en hållbar kommun med hög livskvalitet och stor omsorg för invånarna, genom att erbjuda attraktiva boendeformer för alla, en skola i toppklass, företagande och arbetstillfällen, natur- och kulturupplevelser samt effektiva kommunikationer. För att hela tiden ligga i framkant arbetar vi tillsammans med ständiga förbättringar inom alla områden. Alltid med invånarnyttan i fokus.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Trafikingenjör kommer du att arbeta med och förverkliga cykel- och trafikplaner som tas fram för de olika kommundelarna. Arbeta taktiskt men med ett strategiskt tänk. Vara en länk i samverkan mellan kontoren inom förvaltningen bland annat gällande större projektarbeten.
Delaktig i framskrivning av kontorets nämndärenden. Arbeta enligt konceptet mobility management. Delta i kommunens detaljplanearbete. Delaktig i framtagande av lokala trafikföreskrifter.

Vidare kommer du att ansvara för ansökan om kommunala investeringsmedel samt extern medfinansiering från Trafikverket och Regionförbundet. Huvudansvar för ansökan om driftbidrag för utökade ytor. Kontaktperson till vägföreningar gällande bidrag och driftfrågor.


Kvalifikationer
Vi söker dig som

- har högskola/universitetsutbildning inom exempelvis Trafikteknik, trafik- eller samhällsplanering eller motsvarande. Alternativt har arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer motsvarar utbildningsnivån.
- har minst 3-5 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- har B-körkort
- har mycket god kommunikativ förmåga och är van att tala inför publik
- kan göra korrekta avvägningar och prioriterar i enlighet med beslut och för verksamhetens helhet
- är prestigelös och har stor servicekänsla
- kan samarbeta och har en strategisk helhetssyn
- kan ta egna initiativ och kan anta ett flexibelt förhållningssätt
- är trygg i din yrkesroll och kan hantera intressekonflikter.

Det är meriterande om du har arbetat med handläggning av trafikföreskrifter, det är även meriterande om du har arbetat inom en politiskt styrd organisation.

Du som söker ska även dela kommunens värdegrund, utveckling, respekt, öppenhet, tydlighet.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tidsbegränsad till: -
Tillträde snarast enligt ök.

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2017-08-13
Ange referensnummer: 381/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Lars Ekström
Kontorschef, Teknik- och Service
Telefon: 0725 241690
Mobil: -
E-post: -

Namn: Anders Ekman
Verksamhetschef
Telefon: 0152 294 72
Mobil: -
E-post: -

Namn: Katharina Andersson
HR-specialist
Telefon: 0152 293 67
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Barbro Karlsson
Vision
Telefon: 0152 291 91
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >