Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Offentliga jobb som rekryteringsverktyg för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Aditro Recruit i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

 

Markförvaltare


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Mark- och exploateringsenheten förvaltar och utvecklar kommunens markinnehav. Enheten arbetar på uppdrag av kommunstyrelsen och består av 6 personer med kompetenser inom bl.a. fastighetsjuridik, projektledning och fastighetsförvaltning.

Arbetsbeskrivning
Som markförvaltare kommer du ingå i en grupp av tre markförvaltare med ett ansvar för förvaltning av kommunens markinnehav som omfattar ca 3000 hektar mark. I arbetsuppgifterna ingår avtalsskrivning och uppföljning av kommunens ca 400 stycken avtal gällande markupplåtelser för jordbruk, jakt, anläggningar etc.

I rollen som markförvaltare kommer du ha ett särskilt ansvar för lantmätare- och fastighetsrättsliga frågor inom kommunal mark- och kommunala exploateringsprojekt. Vidare ingår att granska genomförande frågor i detaljplaner samt värdering av fastigheter och intrångsersättningar. För att bibehålla och utveckla din kompetens inom fastighetsrätt kan vi erbjuda utmanande arbetsuppgifter och utbildningar inom aktuella ämnesområden.

Arbetet innebär många kontakter med allmänhet, tjänstemän, politiker och arrendatorer. Inom kontoret satsar vi på att ständigt förbättra vår verksamhet, vilket gör att du aktivt kommer att få bidra till din egen och kontorets framtida utveckling.


Kvalifikationer
Du har;
- minst 3-årig högskoleutbildning inom lantmäteri med inriktning mot fastighetsjuridik.
- god datorvana samt förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska.

Det är meriterande om du har;
- civilingenjörsexamen.
- några års arbetslivserfarenhet inom fastighetsrättsliga arbeten.
- goda kunskaper i engelska.

Som person ska du vara kundorienterad, lyhörd och drivande i utvecklingen av verksamheten. Du ska även vara ansvarstagande och kunna leda och vara del i en projektgrupp.

Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tidsbegränsad till: -
Tillträde 2017-11-05 eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2017-08-10
Ange referensnummer: 341/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Fredrik Granlund
Mark- och exploateringschef
Telefon: 0152 292 95
Mobil: -
E-post: fredrik.granlund@strangnas.se

Namn: Melissa Ojeda Mayta
HR-specialist
Telefon: 0152 293 64
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Fackliga företrädare nås via kommunens växel
-
Telefon: 0152-291 00
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >