Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Offentliga jobb som rekryteringsverktyg för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Aditro Recruit i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

 

Undersköterska, Thomasgården (vikariat)


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Thomasgården är ett äldreboende som ligger i centralt beläget i Strängnäs. Thomasgården har totalt 40 platser fördelat på 2 avdelningar. Thomasgården inriktar sig på personalcentrerad vård och omsorg där de äldre, anhöriga och närstående ska känna sig hemma i en välkomnande miljö, uppleva gemenskap och delaktighet i den sociala gemenskapen. Målsättningen för Thomasgården är att skapa trygghet, välbefinnande och förtroende genom att vara ett stöd i vardagen och finnas tillgängliga dygnet runt. Vi vill att den enskilde får en god omvårdnad utifrån behov och egna önskemål omgiven av en kompetens personal.

Arbetsbeskrivning
Uppdraget som undersköterska på Thomasgården är att ge våra brukare omsorg och service genom att bemöta deras individuella behov och önskemål, utifrån beviljat bistånd enligt Socialtjänstlagen (SOL). Som undersköterska utför du sedvanliga undersköterskeuppgifter och även vissa delegerade medicinska insatser på delegering av sjuksköterska.

Kvalifikationer
Vi söker dig som

- har en undersköterskeutbildning, eller annan utbildning som bedöms som likvärdig
- har erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen
- har god datavana
- är intresserad av att arbeta inom äldreomsorgen och vill vara med och utveckla arbetet med ständiga förbättringar
- har god samarbetsförmåga
- kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Det är meriterande med specialistutbildning inom äldreomsorg/demensvård exempelvis Silviasyster samt har erfarenhet av demensvård.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi vill att du delar och arbetar i enlighet med Strängnäs kommuns värdegrund, utveckling, respekt, öppenhet och tydlighet.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Längd: Tillsvidare
Beskrivning Längd: Tillsvidare
Tidsbegränsad till: -
Annonsen avser två vikariat: Tjänst 1: Sysselsättningsgrad 70 %, start 2017-10-01 till 2018-06-30 Tjänst 2: Sysselsättningsgrad 81,5%, start 2017-10-01 till 2018-06-15.

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2017-08-13
Ange referensnummer: 398/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 2
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Jenny Öhman
Samordnare
Telefon: 0152 299 37
Mobil: -
E-post: -

Namn: Katharina Andersson
HR-specialist
Telefon: 0152 293 67
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Maria Sandell
Kommunal
Telefon: 0152-29946
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >